Zeer geslaagde Demolition Day 2020 - Schijf Groep

Zeer geslaagde Demolition Day 2020

By oktober 21, 2020november 11th, 2020Nieuws
Demolition Day 2020

Geslaagd Evenement

Zaterdag 19 september was het Demolition Day, de open dag voor bedrijven uit de sloopbranche, georganiseerd door Veras, de Branchevereniging voor sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven. Zeven bedrijven door heel Nederland waaronder de Schijf Groep stelde hun bedrijf of slooplocatie open voor een kijkje achter de schermen.

Ondanks de coronarestricties hebben we op een verantwoorde manier een ruime hoeveelheid bezoekers mogen verwelkomen op onze en de andere locaties. We kijken met plezier terug op een zonnige en zeer geslaagde Demolition Day 2020!

Demolition Day 2020

Hiernaast kunt u de algemene video bekijken van Demolition Day 2020. Hier krijgt u een impressie van het totale evenement. Zo kon het publiek een kijkje nemen op diverse sloop- en asbestsaneringslocaties in Nederland. Tevens openden verschillende bedrijven hun poorten om kennis te maken met zaken als recycling en circulair slopen.

Bekijk de video van Demolition Day 2020 gemaakt op onze locatie aan de Storkweg 21 in Uithoorn. Naast uitgebreide informatie over ons dienstenpakket kon het publiek zelf enkele facetten van het sloopvak ervaren zoals het bedienen van een minikraan of motorkruiwagen, met name voor de kinderen een ervaring die ze bij zal blijven. De bezoekers konden tevens genieten van de catering verzorgd door Mobile Street Food.