Visie en missie

Visie

Duurzaamheid wint in de wereld van bouwen en wonen aan belang. We zijn ons er steeds meer van bewust dat de hoeveelheid grondstoffen op aarde eindig is en hergebruik een must. Panden simpelweg slopen kan dus echt niet meer! De aarde leefbaar houden, vraagt om het zorgvuldig demonteren en hergebruiken van bouwmaterialen. Circulair slopen en bouwen is de toekomst.

Missie

Bijdragen in een circulaire economie en daarmee aan een duurzame wereld, dat is onze missie. Dit doen wij door mensen vroegtijdig te inspireren tot optimaal hergebruik van de materialen in hun (sloop)pand. Al bij de ontwerpfase zijn we bij een project betrokken om bruikbare materialen te inventariseren en rapporteren.  Want dan maken we het meeste verschil!

De Schijf Groep schaart zich achter de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.*   Om zo van de wereld een betere plek te maken. Verantwoord produceren, circulair leven, klimaatverandering tegengaan, wij hechten er grote waarde aan. Wij innoveren dan ook voortdurend om nog milieuvriendelijker te kunnen werken.

Zo creëren wij – samen met u als klant – een duurzame leefomgeving. Voor onszelf en de generaties die na ons komen.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens