Medewerkersmanifest

Draag bij aan een betere, duurzame wereld!

 

Visie

Duurzaamheid wint in de wereld van bouwen en wonen aan belang. We zijn ons er steeds meer van bewust dat de hoeveelheid grondstoffen op aarde eindig is. En dat hergebruik een must is. Panden domweg slopen kan dus echt niet meer! De aarde leefbaar houden, vraagt om het zorgvuldig demonteren en opnieuw gebruiken van materialen. Circulair slopen en bouwen heeft de toekomst.

Onze grote kracht en trots zijn de mensen die bij Schijf werken. Vakkundige professionals met oog voor detail én voor hun omgeving. Flexibel in hun opstelling en vernieuwend in hun denken.

Inspirerende wegwijzers voor onze bedrijfsvoering zijn de volgende vier kernwaarden:

Ontzorgen van begin tot eind                  

Sloop, restauratie, renovatie, mutatie, funderingsherstel, bij Schijf vinden klanten alles wat ze nodig hebben onder één dak. De bodem saneren, boren en zagen met diamantgereedschap, asbest en chroom-6 verwijderen, het transport regelen – ze kunnen het allemaal met een gerust hart aan ons overlaten.

Een totaalplan van aanpak, dat is onze sterkte. Wij pakken een project op van vergunning tot oplevering. Wij denken met de klant mee en nemen hem al het werk uit handen. Kortom: wij ontzorgen hem van begin tot eind. En maken met een klein detail een groot verschil.

Ontzorgen betekent voor ons ook: omwonenden actief informeren, zodat ze weten wat er speelt, en de overlast voor de omgeving minimaliseren. Wij dekken bomen af om schade te voorkomen, laten aan het einde van de dag alles schoon en opgeruimd achter en staan mensen met vragen netjes te woord. Wie samenwerkt met Schijf kan nog gewoon een kopje suiker lenen bij de buren.

Dé specialist en kennispartner

Maar liefst een halve eeuw ervaring heeft Schijf. Onze klanten zijn dus verzekerd van een bijzonder vakbekwame partner. Zelfs de meest uitdagende situatie hebben wij al weleens aan de hand gehad … en met succes aangepakt. Slopen is een vak, Schijf doet het duurzaam, verantwoord en veilig.

Gemotiveerd zetten wij ons actief in om onze klanten elke dag nóg beter van dienst te zijn. Wij vergaren continu nieuwe kennis, blijven onszelf ontwikkelen en delen onze expertise op de werkvloer. Wij luisteren goed naar de klant om zijn wensen écht helder te krijgen. Qua materiaal en materieel zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken. Voor onze klanten betekent dit alles: vakkundige, goed opgeleide mensen met up-to-date kennis. En dus een gedegen, waardevol advies over de sloop en een optimaal hergebruik van hun materialen.

Behalve met onze klanten delen wij onze kennis ook met de maatschappij. Zowel landelijk als lokaal leveren wij een actieve bijdrage aan duurzaamheidsprojecten. En daarmee aan die betere, circulaire wereld.

Innovatief, proactief en flexibel

Wat kan er nóg beter? Die vraag loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Als voorloper in ons vakgebied innoveren wij voortdurend. Wij gebruiken de meest duurzame materialen, verbeteren onze werkprocessen en investeren in milieuvriendelijke gereedschappen en machines. CO2– en stikstofuitstoot, fijnstof? Hoe minder, hoe beter! Wij zijn er dan ook trots op marktleider te zijn wat betreft de inzet van duurzaam, elektrisch materieel.

Dat Schijf een echte vernieuwer is, heeft ook voordelen voor jou persoonlijk: je werkt extra prettig en veilig. Zo gebruiken we een vrijwel stofvrije frees, investeerden we in een hypermoderne vrachtwagen en ontwikkelden we een kraan die het handhijsblok vervangt.

Ons brede, innovatieve assortiment aan materiaal, materieel en mensen maakt ons flexibel en stelt ons in staat om snel te schakelen. Ook als het op momenten die er écht toe doen, niet loopt zoals bedacht. Bij Schijf kijken we vooruit, wij nemen initiatief en focussen op positief denken en doen. Met onze proactieve houding weten wij klanten steeds weer te verrassen.

Zo flexibel als wij zijn naar de klant, zo flexibel zijn wij ook naar elkaar. Als een hecht team goed en fijn met elkaar samenwerken, is de sleutel tot succes. Persoonlijk en zakelijk.

Transparant en betrouwbaar

Bij Schijf hanteren we twee vuistregels: 1. wij zijn volledig transparant in wat wij doen; 2. afspraak is afspraak. Onze offertes bevatten dan ook geen kleine lettertjes, alleen GROTE. Wij zijn volledig open over de werkzaamheden en de kosten. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen. Dankzij de complete, heldere en overzichtelijke informatie die klanten van ons ontvangen, weten ze precies waar ze aan toe zijn. Verwachtingen lossen wij in, afspraken komen wij na. Kortom: op de Schijf Groep kunnen klanten vertrouwen.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens