Onze Beloften

ONZE SUCCESFORMULE

De Schijf Groep is een familiebedrijf met een breed pakket aan bouwgerelateerde diensten. In de vijftig jaar van ons bestaan groeiden we uit tot dé circulair expert. Waar veel anderen vooral over hergebruik en circulariteit praten, brengen wij het echt in de praktijk. Al vijftig jaar hebben we een eigen winkel, Schijf Restoric, waar door ons ‘geoogste’ producten en materialen een tweede leven krijgen. Hoe mooi is het als materialen in uw eigen project hergebruikt kunnen worden! Dat maakt ons als sloopaannemer ook meteen uw grondstoffenleverancier.

Inspirerende wegwijzers voor onze bedrijfsvoering zijn de volgende vier kernwaarden:

Ontzorgen van begin tot eind                  

Sloopplannen? Voor restauratie, renovatie, mutatie, totaalsloop of funderingsherstel? Bij Schijf vindt u alles wat u nodig hebt onder één dak. De bodem saneren, boren en zagen met diamantgereedschap, asbest en chroom-6 verwijderen, het transport regelen – u kunt het allemaal met een gerust hart aan ons overlaten.

Een totaalplan van aanpak, dat is onze kracht. We pakken een project op van vergunning tot oplevering. We denken met u mee en nemen u al het werk uit handen. Kortom: wij ontzorgen u van begin tot eind. En maken met een klein detail een groot verschil.

Ontzorgen betekent voor ons ook: omwonenden actief informeren, zodat ze weten wat er speelt, en de overlast voor de omgeving minimaliseren. We dekken bomen af om schade te voorkomen, laten aan het einde van de dag alles schoon en opgeruimd achter en staan mensen met vragen netjes te woord. Wie samenwerkt met Schijf kan nog gewoon een kopje suiker lenen bij de buren.

Dé specialist en kennispartner

 Maar liefst een halve eeuw ervaring heeft Schijf. U werkt dus samen met een bijzonder vakbekwame partner. Zelfs de meest uitdagende situatie hebben wij al weleens aan de hand gehad … en met succes aangepakt. Slopen is een vak, Schijf doet het duurzaam, verantwoord en veilig.

Gemotiveerd zetten wij ons actief in om u elke dag nóg beter van dienst te zijn. Dankzij onze vakbekwame, goed opgeleide mensen bent u verzekerd van up-to-date kennis. U mag dan ook rekenen op een gedegen, waardevol advies over de sloop en een optimaal hergebruik van uw materialen. Circulaire oplossingen zijn goed voor de wereld én voor uw portemonnee.

Innovatief, proactief en flexibel

 Wat kan er nóg beter? Die vraag loopt als een rode draad door onze bedrijfsvoering. Als voorloper in ons vakgebied innoveren we voortdurend. We gebruiken de meest duurzame materialen, verbeteren onze werkprocessen en investeren in milieuvriendelijke gereedschappen en machines. CO2– en stikstofuitstoot, fijnstof? Hoe minder, hoe beter! We zijn er dan ook trots op marktleider te zijn wat betreft de inzet van duurzaam, elektrisch materieel. Naast een positief effect op het milieu heeft dat nog twee grote voordelen: minder trillingen en minder geluid.

Een breed, diep en innovatief assortiment aan materiaal, materieel en mensen – dat is waarmee Schijf zich onderscheidt. Dat we al deze troeven in eigen huis hebben, maakt ons flexibel en stelt ons in staat om snel te schakelen. Ook als het op momenten die er écht toe doen, niet loopt zoals bedacht. Bij Schijf kijken we vooruit, we nemen initiatief en weten met onze proactieve houding klanten steeds weer te verrassen.

Transparant en betrouwbaar

Bij Schijf hanteren we twee vuistregels: 1. wij zijn volledig transparant in wat wij doen; 2. afspraak is afspraak. Onze offertes bevatten dan ook geen kleine lettertjes, alleen grote. We zijn volledig open over de werkzaamheden en de kosten. Wij zeggen wat wij doen én doen wat wij zeggen. Dankzij de complete, heldere en overzichtelijke informatie die u van ons ontvangt, weet u precies waar u aan toe bent. Verwachtingen van de klant lossen wij in, afspraken komen wij na. Kortom: op de Schijf Groep kunt u vertrouwen.

*Sustainable Development Goals oftewel Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen

De 17 Duurzame  Ontwikkelingsdoelstellingen zijn afgesproken door  landen die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties waaronder Nederland. Om deze doelstellingen, die lopen tot 2030, ook echt in de praktijk handen en voeten te geven zijn er aan de 17 doelstellingen  169 targets gekoppeld.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens