Sponsoring

Onder de noemer ‘sporten is gezond en ontspanning na een week hard werken’ is Schijf als sponsor binnen verschillende  sportverenigingen, bij indivuduele lokale sporters en evenementen actief. Daarnaast geeft Schijf regelmatig donaties aan verschillende goede doelen.

Hieronder een aantal van onze sponsoractiviteiten uitgelicht:

Het Beterboek Ziekenhuis Amstelland

Het Beterboek wordt uitgegeven door Bureau Meteau voor de kinderpoli van Ziekenhuis Amstelland. Voor kinderen is ziekenhuisopname vaak een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Het Beterboek helpt kinderen om angst en onzekerheid te reduceren.

Het Beterboek

Adembenemend

Adembenemend is een sportevenement om de longziekten Mesothelioom en Pulmonale Hypertensie onder de aandacht te brengen. Het doel van dit sportevenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar longziekten en aanschaf van hulpmiddelen zoals E-noses.

In september 2021 organiseert de stichting voorvechter een adembenemende fietstocht van een week waarbij alle sponsoren door heel Nederland zullen worden bezocht. De Schijf Groep steunt dit sportevenement en prachtige doel!

adembenemend

Eagle BMX Team

Het EAGLE BMX Team is een groep jonge talentvolle BMX’ers die zich sinds de oprichting goed hebben ontwikkeld. Zo zijn er al vele mooie titels behaald zowel in de regionale, nationale als internationale wedstrijden. Een leuk en jong team van enthousiaste BMX’ers die de Schijf Groep graag steunt!

Volg onze BMX helden en heldin op Facebook: @ BMX talent team west

Paralympian Jetze Plat

Jetze Plat werd geboren met twee onvolgroeide benen. In 1995 kwam Plat in aanraking met het handbiken om naar school te kunnen fietsen. Later ging hij het handbiken ook als sport beoefenen. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Rome kwalificeerde Plat zich voor de Paralympische Zomerspelen 2012 in Londen.

Plat was tot 2011, toen hij genomineerd werd voor Londen 2012, werkzaam als monteur van handbikes en rolstoelen. Na de nominatie is hij fulltime voor de sport gegaan. 2017 was een absoluut topjaar voor Plat. Naast een 26e plaats en parcourrecord in de loodzware Ironman triatlon werden diverse wereldtitels behaald in handbiking en de triatlon. Ook het wereldrecord op de handbikemarathon schreef hij op zijn naam. Plat kreeg dat jaar de award voor triatleet én paratriatleet van het jaar.

Momenteel traint Jetze voor de Paralympische spelen in Tokyo die vanwege de coronacrisis zijn uitgesteld naar 2021. Wij wensen Jetze Plat veel succes!

Meer nieuws en updates over Jetze kunt u vinden op zijn website jetzeplat.nl via instagram en twitter

Quad Club QCQ

Quad Club de Quakel (QCQ) is een vereniging die zich bezighoudt in de crosswereld, met name quad en zijspancross.
Sinds de oprichting in 2007 steunt de Schijf Groep dit enthousiaste team van crossfanaten uit De Kwakel.

UWTC Uithoorn

De in 1935 opgerichte Uithoornse Wieler Training Club UWTC is een vereniging die zich richt op verschillende disciplines binnen de wielersport. Naast een uitgebreide wielren- en tourafdeling is er een actieve BMX afdeling.

In 2005 is het verouderde BMX circuit door Schijf BMX Tracks volledig vernieuwd en aangepast aan de internationale specificaties.
De Schijf Groep heeft een langdurige relatie met de UWTC. Naast shirtsponsor ondersteunen we de vereniging met activiteiten zoals de loopfietstraining voor de de allerjongste talentjes!

Alle informatie over de UWTC kunt u vinden op de UWTC website

Schijf Rally

Het Schijf Rally Team is actief in diverse internationale rally’s zoals de Morocco Desert Challange, Le Dakar, Balkan Rally en Fenix Rally. Het team, dat constant in ontwikkeling is, heeft al een aantal mooie prestaties neergezet, zo werdt in de Fenix Rally van 2021 een mooie 5e plaats behaald in de Open Car klasse en de 1e plaats in de klasse Auto’s ouder dan 20 jaar!

De belevenissen van het Schijf Rally team zijn te volgen via de facebook pagina.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens