Sponsoring

Onder de noemer ‘sporten is gezond en óntspanning na een week hard werken’ zijn we sponsor binnen verschillende sportverenigingen. Zowel bij individuele lokale sporters als bij teams. Verder zijn we bij verschillende evenementen actief en doen we donaties aan verschillende goede doelen.

Hieronder een aantal van onze sponsoractiviteiten uitgelicht:

Eagle BMX Team

Het EAGLE BMX Team is een groep jonge talentvolle BMX’ers die zich sinds de oprichting goed hebben ontwikkeld. Zo zijn er al vele mooie titels behaald zowel in de regionale, nationale als internationale wedstrijden. Een leuk en jong team van enthousiaste BMX’ers die de Schijf Groep graag steunt!

Volg onze BMX helden en heldin op Facebook: @ BMX talent team west

UWTC Uithoorn

De in 1935 opgerichte Uithoornse Wieler Training Club UWTC is een vereniging die zich richt op verschillende disciplines binnen de wielersport. Naast een uitgebreide wielren- en tourafdeling is er een actieve BMX afdeling.

In 2005 is het verouderde BMX circuit door Schijf BMX Tracks volledig vernieuwd en aangepast aan de internationale specificaties.
De Schijf Groep heeft een langdurige relatie met de UWTC. Naast shirtsponsor ondersteunen we de vereniging met activiteiten zoals de loopfietstraining voor de de allerjongste talentjes! Alle informatie over de UWTC kunt u vinden op de UWTC website

Quad Club QCQ

Quad Club de Quakel (QCQ) is een vereniging die zich bezighoudt in de crosswereld, met name quad en zijspancross.

Sinds de oprichting in 2007 steunt de Schijf Groep dit enthousiaste team van crossfanaten uit De Kwakel.

Paralympian Jetze Plat

Jetze Plat werd geboren met twee onvolgroeide benen. In 1995 kwam Plat in aanraking met het handbiken om naar school te kunnen fietsen. Later ging hij het handbiken ook als sport beoefenen. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Rome kwalificeerde Plat zich voor de Paralympische Zomerspelen 2012 in Londen.

Plat was tot 2011, toen hij genomineerd werd voor Londen 2012, werkzaam als monteur van handbikes en rolstoelen. Na de nominatie is hij fulltime voor de sport gegaan. 2017 was een absoluut topjaar voor Plat. Naast een 26e plaats en parcourrecord in de loodzware Ironman triatlon werden diverse wereldtitels behaald in handbiking en de triatlon. Ook het wereldrecord op de handbikemarathon schreef hij op zijn naam. Plat kreeg dat jaar de award voor triatleet én paratriatleet van het jaar.

Meer nieuws en updates over Jetze kunt u vinden op zijn website jetzeplat.nl via instagram en twitter

Schijf Rally

Het Schijf Rally Team is actief in diverse internationale rally’s zoals de Morocco Desert Challange, Le Dakar, Balkan Rally en Fenix Rally. Het team, dat constant in ontwikkeling is, heeft al een aantal mooie prestaties neergezet, zo werdt in de Fenix Rally van 2021 een mooie 5e plaats behaald in de Open Car klasse en de 1e plaats in de klasse Auto’s ouder dan 20 jaar!

De belevenissen van het Schijf Rally team zijn te volgen via de facebook pagina.

Het Beterboek Ziekenhuis Amstelland

Het Beterboek wordt uitgegeven door Bureau Meteau voor de kinderpoli van Ziekenhuis Amstelland. Voor kinderen is ziekenhuisopname vaak een ingrijpende en stressvolle gebeurtenis. Het Beterboek helpt kinderen om angst en onzekerheid te reduceren.

Het Beterboek

Adembenemend

Adembenemend is een sportevenement om de longziekten Mesothelioom en Pulmonale Hypertensie onder de aandacht te brengen. Het doel van dit sportevenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar longziekten en aanschaf van hulpmiddelen zoals E-noses.

In september 2021 heeft de stichting voorvechter een adembenemende fietstocht van een week organiseert waarbij alle sponsoren door heel Nederland aanwezig waren. De Schijf Groep heeft dit sportevenement gesteund en vindt het een prachtige doel!

adembenemend

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens