Techniek Driedaagse technisch feestje! - Schijf Groep

Techniek Driedaagse technisch feestje!

By oktober 16, 2023Nieuws
Techniek Driedaagse 2023

Techniek Driedaagse technisch feestje!

Techniek Driedaagse technisch feestje!

Wederom mochten we weer gebruik maken van de geweldige locatie van “Van Vliet Containers” te Aalsmeer.

De Schijf Groep heeft, net zoals vorig jaar, op diverse manieren een bijdrage mogen leveren en de jeugd ondergedompeld in Duurzaamheid gekoppeld aan techniek.

Tristan Frese, branchecoördinator ‘Duurzaamheidsplein” nam wederom een groot deel van de organisatie en indeling van het plein voor zijn rekening. Want naast het daadwerkelijk aanwezig zijn zit er zeker een half jaar voorbereiding aan vast waaronder het contact leggen en houden met de deelnemende bedrijven. Gecombineerd met bijbehorende facilitaire zaken maar ook zeker alle te nemen veiligheidsmaatregelen.

Ook onze meubelmaker Marike van Putten- van den Broek (Schijf Restoric) is alle 3 de dagen en de open avond aanwezig geweest. Om de kinderen en bezoekers van de open avond te begeleiden bij het maken van een circulaire pennenbak.

Wederom is één van onze 100 % elektrische, en dus emissie loze kranen ingezet. Zoals eigenlijk wel verwacht (idem aan 2022) was hiervoor geweldig veel animo en stond er op de open avond zelfs een lange wachtrij! Uiteraard onder bevlogen begeleiding van materieelspecialist Peter Bluemink!

Last but not least hebben we, ter promotie en ondersteuning, 25 stuks van onze recent in de markt gezette circulaire bouwhekken ter beschikking gesteld!

Naast de meer dan 4000 leerlingen werd ook de open avond heel goed bezocht. Om 16:45 uur stonden de eerste 50 bezoekers, veelal leerlingen die reeds een bezoek hadden gebracht alleen nu met de rest van de familie of met vriendjes, al ongeduldig te wachten. Het enthousiasme straalde er vanaf!

Waarom? Om een workshop af te maken, nogmaals te doen of juist de workshops te bezoeken die men nog niet had gedaan.

Daarnaast kregen deelnemende bedrijven de gelegenheid openstaande vacatures onder de aandacht te brengen.

De conclusie?

Wederom een door TechNet Amstel en Venen geweldig goed georganiseerd evenement dat voor de Schijf Groep 100 % voor herhaling vatbaar is.

N.B.

Voor de editie van 2024 is de organisatie op zoek naar een nieuwe locatie!

Interesse, vragen of mogelijkheden? Neem contact op met Karin Wateler via:

info@technetamstelenvenen.nl of  06 20 09 55 52

Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023
Techniek Driedaagse 2023