Schijf Groep in Nieuwe Meerbode - Schijf Groep

Schijf Groep in Nieuwe Meerbode

By april 23, 2021Nieuws

Schijf Groep in Nieuwe Meerbode

Achter de schermen

In de Nieuwe Meerbode van 24 februari 2021 is een artikel gepubliceerd over de Schijf Groep. De rubriek ‘Achter de Schermen’ beschrijft de geschiedenis van de onderneming en hoe deze ooit begon aan de Boterdijk in De Kwakel uit de behoefte aan gebruikte bouwmaterialen. En juist deze behoefte aan gebruikte of ‘circulaire’ bouwmaterialen vormt al 50 jaar de rode draad binnen de onderneming.

Circulaire economie

Circulair ofwel het hergebruiken van (bouw)materialen is met name in deze tijd een begrip waar hoog op word ingezet. Binnen de Schijf Groep is hergebruik al jaren de gewoonste zaak van de wereld. Bij sloopwerkzaamheden komen materialen vrij die door deskundige demontage in de winkel van Schijf Restoric worden verwerkt in nieuwe trendy producten. Zo is de zogenaamde ‘loftdeur’, welke o.a. met sloophout in de timmerwerkplaats van Schijf Restoric worden gemaakt, al jaren een goed scorend product, naast tal van andere op maat gemaakte producten.

Het artikel belicht ook andere aspecten van de onderneming zoals innovatie en samenwerking, aspecten waaraan binnen de Schijf Groep grote waarde worden gehecht.

Lees het volledige artikel hieronder of via meerbode.nl/inderegio/schijfgroep