Sloopwerk

Vakkundige demontage

Al sinds de oprichting van Schijf in 1972 behoort deskundig en vakkundig sloop & demontagewerk tot één van de kernactiviteiten binnen onze onderneming.

In de afgelopen 50 jaar heeft Schijf zich ondertussen gespecialiseerd in demontage, restauratiesloop, totaalsloop, renovatiesloop en bewoonde mutatiesloop. Dit alles doen we stof-, trillings- en geluidsarm.

Stofarm

Trillingsarm

Geluidsarm

Door deskundige demontage in plaats van grof sloopwerk kunnen we vrijgekomen sloopmaterialen inzetten voor direct hergebruik. We geven onder andere deuren, puien, trappen, sanitair en (sloop)hout een tweede leven in onze Schijf Restoric. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie.

Minimaal overlast

Verder investeren wij voortdurend in materieel waarmee wij overlast tot een minimum proberen te beperken. Hiermee bedoelen we investeringen in elektrisch materieel, stof beperkende middelen en betere werkmethoden. Dit doen we voor u en uw gezondheid, maar ook voor onze collega’s. De overlast betreft geluid, trillingen, uitstoot (van giftige gassen) en fijnstof.

Samen met de opdrachtgever stellen we een zo effectief mogelijk plan van aanpak op. Deze zal uitgevoerd worden door onze ervaren collega’s volgens planning en afspraak. Wij zijn de partner om écht mee samen te werken met alle expertises onder één dak.

Projecten

 Nieuwsberichten

Circulair sloop certificaat behaaldNieuws
mei 28, 2024

Circulair Sloopcertificaat behaald!

Circulair Sloopcertificaat behaald! Circulair Sloopcertificaat behaald! Zoals in de Schijfwijze van december 2023 vermeld was het ons doel het eerste kwartaal van 2024 het certificaat behorende bij de Verificatie Regeling…
Praktijkvoorbeeld circulariteit!Nieuws
april 3, 2024

Praktijkvoorbeeld circulariteit!

Praktijkvoorbeeld circulariteit! Praktijkvoorbeeld circulariteit! De jeugd van Voetbalvereniging CSW in Wilnis kan sinds kort gebruikmaken van een mobiele unit bij de hoofdingang om zich om te kleden en te douchen. De unit…
Circulair houtNieuws
maart 18, 2024

Circulair hout in de week van de circulaire economie!

Circulair hout in de week van de circulaire economie! Circulair hout in de week van de circulaire economie! Op dag één van de week van de circulair economie (11 t/m…

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens