Sloopwerk

Vakkundige demontage

Al sinds de oprichting van Schijf in 1972 behoort deskundig en vakkundig sloop & demontagewerk tot één van de kernactiviteiten binnen onze onderneming.

In de afgelopen 50 jaar heeft Schijf zich ondertussen gespecialiseerd in demontage, restauratiesloop, totaalsloop, renovatiesloop en bewoonde mutatiesloop. Dit alles doen we stof-, trillings- en geluidsarm.

Stofarm

Trillingsarm

Geluidsarm

Door deskundige demontage in plaats van grof sloopwerk kunnen we vrijgekomen sloopmaterialen inzetten voor direct hergebruik. We geven onder andere deuren, puien, trappen, sanitair en (sloop)hout een tweede leven in onze Schijf Restoric. Hierdoor dragen we ons steentje bij aan de circulaire economie.

Minimaal overlast

Verder investeren wij voortdurend in materieel waarmee wij overlast tot een minimum proberen te beperken. Hiermee bedoelen we investeringen in elektrisch materieel, stof beperkende middelen en betere werkmethoden. Dit doen we voor u en uw gezondheid, maar ook voor onze collega’s. De overlast betreft geluid, trillingen, uitstoot (van giftige gassen) en fijnstof.

Samen met de opdrachtgever stellen we een zo effectief mogelijk plan van aanpak op. Deze zal uitgevoerd worden door onze ervaren collega’s volgens planning en afspraak. Wij zijn de partner om écht mee samen te werken met alle expertises onder één dak.

Projecten

 Nieuwsberichten

Vroeger noemden we dat zuinigheid!Nieuws
maart 13, 2023

Vroeger noemden we dat zuinigheid!

Vroeger noemden we dat zuinigheid! In januari van dit jaar heeft de Schijf Groep bezoek gehad van BouwBelang "Het platform voor Bouw en Infra van AFNL" Op het Duurzaamheidsplein tijdens…
Gastcollege circulaire bouwmaterialen Hogeschool InhollandNieuws
februari 20, 2023

Gastcollege circulaire bouwmaterialen

Gastcollege circulaire bouwmaterialen Tristan Frese heeft 15 februari een gastcollege circulaire bouwmaterialen mogen verzorgen, voor een groep tweedejaars studenten facilitymanagement bij de Hogeschool Inholland te Diemen.   Dit als introductie…
Funderingsherstel met kelder PC HooftstraatNieuws
januari 11, 2023

Funderingsherstel met kelderbouw Amsterdam!

Funderingsherstel met kelderbouw Amsterdam! Funderingsherstel en kelderbouw (o.a. in Amsterdam) termen die u regelmatig voorbij ziet komen op onze website en social media kanalen. Daarnaast is funderingsherstel de afgelopen jaren…

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens