Sloop- en grondwerk voor funderingsherstel

Zorgvuldig en vakkundig

Op ons kun je bouwen

Heeft u een scheur in de muur? Een klemmende deur? Of een vloer die verzakt is? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons.

Het is namelijk belangrijk dat er nieuw fundament komt onder uw opstal. Op deze manier kan (verdere) verzakking worden voorkomen. Hoe langer u wacht, hoe kwetsbaarder alles wordt.

MVO

Wij zijn erkend leerbedrijf

Hoe doen wij dat?

De fundering wordt versterkt door het aanbrengen van een constructieve betonvloer. Deze wordt doorgezet tot in de bouwmuren. Zo neemt de vloer de dragende functie van de oorspronkelijke fundering over. Onder de vloer komen nieuwe palen, wat een nieuwe fundering voor het opstal geeft.

Gelijk een kelder onder uw huis?

Gelijktijdig met het herstellen van een fundering, is mogelijk om onder uw pand een volledige kelder te maken. Hierdoor ontstaat een ruimte die bijna net zo groot is als de begane grond én het is relatief goedkoper om het nu gelijk te doen, dan het later een keer te doen.

We werken met eigen bewerkte materialen en vakbekwame collega’s. Ze zijn opgeleid tot specialisten in dit vakgebied door een interne opleiding bij Schijf.

Nogmaals op een rijtje waarmee we de afgelopen 35 jaar ervaring hebben en wat we dus voor u doen:

  • We doen sloopwerkzaamheden
  • We doen grondwerk & grondsanering* (wanneer er sprake is van vervuilde grond)
  • We brengen stut- en stempelwerk aan
  • We brengen tijdelijke & definitieve steunconstructies aan
  • We houden de bouwput droog

Bodemsanering

Na een bodemonderzoek, kan de kwaliteit van de grond geconcludeerd worden. Wanneer deze (sterk) verontreinigd is, dient er een bodemsanering te worden uitgevoerd. Schijf is ook hierin gecertificeerd, waardoor u niet weer op zoek moet naar een andere betrokken partij. Alle expertises onder één dak. De werkzaamheden worden uiteraard op vakkundige wijze verricht middels in- en externe opleidingen van onze medewerkers. U bent gegarandeerd van een veilige en goed uitgevoerde sanering.

Materieel

Met alle juiste spullen en apparatuur hebben we menig project al tot een goed einde laten komen. We werken zoveel mogelijk stof-, trillings- en geluidsarm. Daarbij proberen we overlast tot een minimum te beperken.

Projecten

 Nieuwsberichten

Funderingsherstel met kelder PC HooftstraatNieuws
januari 11, 2023

Funderingsherstel met kelderbouw Amsterdam!

Funderingsherstel met kelderbouw Amsterdam! Funderingsherstel en kelderbouw (o.a. in Amsterdam) termen die u regelmatig voorbij ziet komen op onze website en social media kanalen. Daarnaast is funderingsherstel de afgelopen jaren…
Hoog bezoek van de SintNieuws
december 9, 2022

Hoog bezoek van de Sint!

Hoog bezoek van de Sint! Maar liefst 25 kinderen zaten met smart te wachten op het bezoek van de Sint en zijn Pieterbazen. Hoog bezoek van de Sint en zijn…
Schijf Groep bij Faro ArchitectenNieuws
december 9, 2022

Tristan Frese bij Faro Architecten

Tristan Frese bij Faro Architecten Tristan Frese heeft bij Faro Architecten voor een 35 tal aanwezigen tijdens een heerlijke lunch een circulaire workshop verzorgd waar actief aan deel werd genomen.…

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens