Sloop- en grondwerk voor funderingsherstel

Zorgvuldig en vakkundig

Op ons kun je bouwen

Heeft u een scheur in de muur? Een klemmende deur? Of een vloer die verzakt is? Wacht dan niet langer en neem contact op met ons.

Het is namelijk belangrijk dat er nieuw fundament komt onder uw opstal. Op deze manier kan (verdere) verzakking worden voorkomen. Hoe langer u wacht, hoe kwetsbaarder alles wordt.

MVO

Wij zijn erkend leerbedrijf

Hoe doen wij dat?

De fundering wordt versterkt door het aanbrengen van een constructieve betonvloer. Deze wordt doorgezet tot in de bouwmuren. Zo neemt de vloer de dragende functie van de oorspronkelijke fundering over. Onder de vloer komen nieuwe palen, wat een nieuwe fundering voor het opstal geeft.

Gelijk een kelder onder uw huis?

Gelijktijdig met het herstellen van een fundering, is mogelijk om onder uw pand een volledige kelder te maken. Hierdoor ontstaat een ruimte die bijna net zo groot is als de begane grond én het is relatief goedkoper om het nu gelijk te doen, dan het later een keer te doen.

We werken met eigen bewerkte materialen en vakbekwame collega’s. Ze zijn opgeleid tot specialisten in dit vakgebied door een interne opleiding bij Schijf.

Nogmaals op een rijtje waarmee we de afgelopen 35 jaar ervaring hebben en wat we dus voor u doen:

  • We doen sloopwerkzaamheden
  • We doen grondwerk & grondsanering* (wanneer er sprake is van vervuilde grond)
  • We brengen stut- en stempelwerk aan
  • We brengen tijdelijke & definitieve steunconstructies aan
  • We houden de bouwput droog

Bodemsanering

Na een bodemonderzoek, kan de kwaliteit van de grond geconcludeerd worden. Wanneer deze (sterk) verontreinigd is, dient er een bodemsanering te worden uitgevoerd. Schijf is ook hierin gecertificeerd, waardoor u niet weer op zoek moet naar een andere betrokken partij. Alle expertises onder één dak. De werkzaamheden worden uiteraard op vakkundige wijze verricht middels in- en externe opleidingen van onze medewerkers. U bent gegarandeerd van een veilige en goed uitgevoerde sanering.

Materieel

Met alle juiste spullen en apparatuur hebben we menig project al tot een goed einde laten komen. We werken zoveel mogelijk stof-, trillings- en geluidsarm. Daarbij proberen we overlast tot een minimum te beperken.

Projecten

 Nieuwsberichten

Praktijkvoorbeeld circulariteit!Nieuws
april 3, 2024

Praktijkvoorbeeld circulariteit!

Praktijkvoorbeeld circulariteit! Praktijkvoorbeeld circulariteit! De jeugd van Voetbalvereniging CSW in Wilnis kan sinds kort gebruikmaken van een mobiele unit bij de hoofdingang om zich om te kleden en te douchen. De unit…
Circulair houtNieuws
maart 18, 2024

Circulair hout in de week van de circulaire economie!

Circulair hout in de week van de circulaire economie! Circulair hout in de week van de circulaire economie! Op dag één van de week van de circulair economie (11 t/m…
Sint en Pieterbazen 2023Nieuws
november 29, 2023

Zie ginds komt de vrachtwagen uit ……..!

Zie ginds komt de vrachtwagen uit ........! Zie ginds komt de vrachtwagen uit ........! Vol verwachting klopte er zaterdag 25 november weer diverse kinderhartjes want zou hij dit jaar ook…

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens