Deskundig Asbestverwijderaar (DAV-2)

By mei 9, 2019Uncategorized

Schijf Groep heeft een mooie uitdagende functie DAV-2 beschikbaar.

Je komt als DAV-2 te werken in een aannemingsbedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in sloopwerk, grondsanering, funderingsherstel, asbestverwijdering, boren en zagen, transportwerkzaamheden en BMX Tracks.
Je komt te werken in team dat bestaat uit goed opgeleide en vakkundige medewerkers. Mede door de goede werksfeer bij Schijf voelen nieuwe collega’s zich snel thuis in de organisatie.

De Schijf Groep is opzoek naar een DAV-2 die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het werk. Als DAV-2 ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en afbouwen van de werkplek, het verwijderen van asbesthoudende materialen conform wet- en regelgeving. Na de sanering lever je alles netjes en schoon op voor de eindcontrole.  Samen met de DTA ga je naar zowel mutatiewoningen, grote saneringsprojecten als Mini-Containment projecten.

Wie ben jij?
Wij zoeken een DAV-2 met een geldig DAV-2 en VCA- basiscertificaat. Daarnaast beschik je over een medische asbestkeuring, Face fittest en vezelveiligheid certificaten.

Wat bieden wij?
Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Daarom bieden we ook andere verschillende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Daarbij heb je kans op een vast dienstverband.

Solliciteren of meer informatie?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of wil je direct solliciteren, neem dan contact op met Sabrina Stam (Personeel & Organisatie) via 0297-522144, sabrina@schijf.nl of reageer hieronder.

    Reageer op deze vacature: