Stage lopen bij Schijf

Schijf Groep
Uithoorn

Meld je nu aan

Ben jij op zoek naar een (afstudeer) stage? Wij bieden jou alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Tijdens jouw stage leer je onze collega’s, de Schijf Groep en onze verschillende bouwgerelateerde werkzaamheden kennen. Je werkt mee met verschillende collega’s en krijgt al snel eigen verantwoordelijkheden. Je ziet alle kanten van het werk en krijgt zo een goed beeld van de werkzaamheden. Bij jouw afstudeeropdracht ga je jezelf focussen op één onderwerp. Dit zal iets zijn wat jij leuk en interessant vindt; iets waarover je meer wilt weten. We betrekken je bij het bedrijf, helpen jou zo goed mogelijk en geven de benodigde informatie. Aan het einde van jouw afstudeeropdracht geef je advies. We horen graag waar jij tegenaan bent gelopen. Vertel dat gerust ook tijdens jouw stagetijd hier.

Past jouw opleiding goed bij de branche en was jij enorm tevreden tijdens jouw stage bij ons? Wij zien jou dan graag terug. Kom gerust voor een kopje koffie en bespreek jouw mogelijkheden! Bekijk hier onze vacatures.

Wil je een opleiding doen?

Nog niet bezig met een opleiding? Maar wil je dat wel? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. De Schijf Groep is een erkend leerbedrijf en biedt verschillende BBL-opleidingen, waarin je vooral in de praktijk aan de slag gaat. In de volksmond staat een BBL-opleiding vooral bekend als een werken-leren programma. Je hoeft maar 1 dag per week naar school om de theorie te leren en verder doe je (betaald) ervaring op in het werkveld.

Lijkt het jou leuk om te werken als (allround) sloper óf assistent bouwen, wonen en onderhoud? Bekijk dan hier de BBL-opleidingen. In samenwerking met ons ga je dan alsnog als stagiair bij ons aan de slag. Én een groot voordeel: je krijgt gewoon 5 dagen in de week betaald?! Daarbij kan je ook gewoon, indien nodig, je rijbewijs op onze kosten halen!

Net klaar met de opleiding?

Naast stageplekken en opleidingsmogelijkheden, bieden wij ook cursussen aan waarbij je jezelf op verschillende specifieke vlakken kan ontwikkelen. Dus ben je nog niet klaar met leren? Na jouw opleiding kan je alsnog bij ons aan aan de slag als je wil. Na het behalen van de cursus krijg je een certificaat.

Bekijk hier onze verschillende cursussen.