Sponsoring

Onder de noemer sporten is gezond & ontspanning na een week hard werken is Schijf als sponsor binnen verschillende lokale sporters,  sportverenigingen en evenementen  actief. Daarnaast geeft Schijf diversen donaties voor verschillende goede doelen.

Hieronder een aantal sporten uitgelicht:

Sponsoring:

BMX Talent Team West (TTW)
Het team, dat is op opgericht in 2013 door de KNWU BMX afdeling West, heeft inmiddels al een mooie reputatie opgebouwd. Sinds de oprichten van het Talenten Team West (TTW) hebben de BMX talenten zich zeer goed ontwikkeld. Zo zijn er al vele mooie titels behaald zowel in de regionale, nationale als internationale wedstrijden. En dit al in de korte periode dat het TTW bestaat!

Volg onze BMX helden en heldin op Facebook: @ BMX talent team west

Paralympian Jetze Plat
Plat werd geboren met twee onvolgroeide benen. In 1995 kwam Plat in aanraking met het handbiken, om naar school te kunnen fietsen. Later ging hij het handbiken ook als sport beoefenen. In het begin van zijn sportcarrière werd Plat gecoacht en getraind door Kees van Breukelen. Naarmate Plat beter werd in de sport is er gezocht naar een andere trainer die hem op een hoger niveau kon ondersteunen, dit werd Ralf Bekers. Tijdens de wereldbekerwedstrijden in Rome kwalificeerde Plat zich voor de Paralympische Zomerspelen 2012 in Londen.

Plat was tot 2011, toen hij genomineerd werd voor Londen 2012, werkzaam als monteur van handbikes en rolstoelen. Na de nominatie is hij fulltime wielrenner geworden. Op 18 november 2017 zorgde voor een unicum door twee awards in de wacht te slepen. Plat kreeg de award voor triatleet én paratriatleet van het jaar. De rolstoelatleet uit Vrouwenakker prolongeerde in Rotterdam de wereldtitel, werd in Kitzbühel opnieuw Europees kampioen en rolde in oktober als snelste paratriatleet over de finish in de Ironman op Hawaï.

Quad club QCQ
Quad club de Quakel (QCQ) is een vereniging die zich bezig houdt in de cross wereld.
Schijf is al sponsor sinds 2007. Het team bestaat uit hard werkende jongens die zich in hun vrije tijd bezig houden met crosse.  De mannen strijden mee met het Nederlands Kampioenschap.

Schijf Rally
Introductie: De “Morocco Desert Challenge”, (ex-Libya Rally), is sinds zijn ontstaan in 2008 de snelstgroeiende rally/raid in Noord-Afrika. In 2011 kwam als gevolg van de Arabische lente een einde aan het Khadafi-regime. Omdat de rally zoveel meer was dan indrukwekkende duinen zeeën en canyons, besloot de organisatie het evenement “in ballingschap” elders te organiseren. Eerst volgden twee edities in Tunesië en sinds 2013 wordt de rally in Marokko gereden en veranderde de naam van Libya Rally naar Morocco Desert Challenge.

Schijf Rally nam deel aan de Morocco Desert Challenge van 14 t/m 22 April 2018 jl.

Het was een rally met veel puinpaden, rivierdoorgangen en duinen.

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens