Vacature Bedrijfsleider circulaire bouwmaterialen

By februari 16, 2021Nieuws

Schijf, Alles in één hand.

In onze winkel van circa 3.000 m2 verkopen en refurbishen wij circulaire bouwmaterialen verkregen uit eigen sloopwerkzaamheden van zusteronderneming “De Schijf Groep”. Bij Schijf Restoric zijn we al ruim 45 jaar actief op het vlak van circulariteit en hergebruik. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakt sloophouten meubilair en interieurbouw.

Bedrijfsleider circulaire bouwmaterialen  

Laat jij jouw collega’s en Schijf Restoric groeien? Is jouw handelsgeest net zo sterk als jouw vermogen om mensen te motiveren? Dan ben jij de nieuwe bedrijfsleider voor Schijf Restoric!

Als bedrijfsleider leg je een doordacht fundament voor commercieel succes. Jouw marketinghart gaat sneller kloppen van het presenteren van de winkel en promotieplannen/acties bedenken.
Je winnaarsmentaliteit en gedrevenheid  onderscheiden je van anderen in je vak. Je bent continu scherp op het realiseren van de omzet en zoekende naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt. Je heb gevoel voor interieur en je bent continu op de hoogte van de laatste trends.

Wie ben jij?
Je bent doelgericht, daadkrachtig, enthousiast en nieuwsgierig.  Daarnaast ben je proactief, ondernemend en inspirerend, klantgericht en een verbinder. Je bent iemand die het leuk vindt om het team te inspireren en te coachen met als doel een optimale samenwerking en een maximaal resultaat. Verder heb je goede kennis van hout- en bouwmaterialen.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waar geen dag het zelfde is, samenwerking voor de lange termijn, goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden en opleidingen.

Reageren
Ben jij die enthousiaste bedrijfsleider circulaire bouwmaterialen en zie je in deze positie een mooie uitdaging? Neem dan contact op met Sabrina Stam via 0297-522144 of sabrina@schijf.nl
*Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.