BMX Tracks

In het verleden behaalde resultaten bieden garantie voor de toekomst

Voor ieder circuit

Schijf is binnen de wereld van BMX niet meer weg te denken. Niet alleen nationale circuits, maar ook circuits buiten de Nederlandse grenzen zijn inmiddels door Schijf aangelegd voor internationale wedstrijden.

Brochure Schijf BMX Tracks
Brochure Schijf Mini BMX Tracks

UCI

KNWU

Van wereldkampioen tot het aanleggen van een volwaardig K.N.W.U. goedgekeurde BMX baan

BMX staat officieel voor Bicycle Moto Cross  ontstaan in de Verenigde Staten  waarbij men in eerste instantie met kleine fietsen en hoge snelheden gecombineerd met  sprongen motorcross banen pareerde.

Sinds 2008 is fietscrossen een officieel Olympisch element met veel aanzien op nationaal en internationaal vlak. Deze explosieve maar ook zeker behendige  topsport wordt door jong en oud op diverse niveaus beoefend.   Mede hierdoor is de vraag naar lokale gemeentelijke  BMX banen voor de jeugd alsmede de vraag naar officiële K.N.W.U.  goedgekeurde banen enorm gestegen.

Schijf BMX tracks is ontstaan vanuit een professionele fietscross carrière door directeur en eigenaar van de Schijf Groep “Teun Stam”. Mede door jarenlange ervaring op diverse internationale BMX tracks weten we precies hoe een baan aangelegd dient te worden met bijbehorende specificaties.

Meedenken over het ontwerp en de mogelijkheden  op de gewenste locatie of renovatie/upgrade van een bestaande baan is dan ook vanzelfsprekend.

Dit alles gecombineerd met het juiste materiaal en materieel maakt Schijf BMX tracks de te kiezen partij voor het aanleggen van uw gewenste BMX baan.

We maken graag op locatie een afspraak om uw wensen om te zetten in de praktijk!

Projecten

 Nieuwsberichten

circo training 2020 Nieuws
januari 23, 2020

Circo training bij de Schijf Groep

Circotraining bij de Schijf Groep Afgelopen week hebben Jeroen Goudberg en Tristan Frese van de Schijf Groep een 3-daagse training van Circo afgerond. Deze training is specifiek gericht op kansen…
Nieuws
december 30, 2019

Schijf Houthandel en Sloopwerken BV wijzigt in Schijf Groep BV

Schijf Houthandel en Sloopwerken B.V. heet vanaf 1 januari 2020 Schijf Groep B.V. Door de jaren heen zijn de activiteiten van de vennootschap gewijzigd en uitgebreid. De houthandel is een…
Nieuws
december 9, 2019

Teun Stam en René Bargeman doen mee aan Dakar rally 2020

Een mooi artikel over het Schijf Rally team in het witte weekblad van Uithoorn op 5 december jl. Het Schijf Rally team met Coureur Teun Stam en navigator René Bargeman…

Neem contact op

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening?
Neem dan contact op via de onderstaande gegevens.

Wij zijn bereikbaar van
maandag t/m vrijdag 08:00 - 17:00
zaterdag 09:00 17:00.
Schijf Groep
C.T. Storkweg 21
  1422 WB UITHOORN
info@schijf.nl
0297-522144
Alle contactgegevens