Wooninspiratiedag


Doe maar duurzaam

Doe maar duurzaam

 
 


Film branhevereniging VERAS

Hieronder een film van onze branchevereniging Veras.


Uitnodiging VvE- en Vastgoedonderhoudbeurs 11 mei Amsterdam

Beste relatie,

 

De specialisten van de Schijf Groep zijn al jaren actief op gebied van renovatiesloop en asbestsaneren voor woningcorporaties, vastgoedbeheerders en vastgoedonderhoudbedrijven.
Stofarm slopen en veilig asbest saneren in bewoonde omgeving is een begrip binnen Schijf.

 

Dit jaar, op donderdag 11 mei 2017, staat de Schijf Groep o.a. met een Mini Containmentdemo op de VvE -en Vastgoedonderhoudbeurs in Amsterdam.

Mini Containment is dé oplossing om kleinschalige saneringen op een veiligere en goedkopere manier met minimale overlast voor gebruikers en / of bewoners van uw gebouw aan te pakken.

Ook op gebied van stofarm slopen  in bewoonde situaties is Schijf al jaren onbetwiste koploper.

 

Wilt u dit van dichtbij ervaren?

Dan nodigen wij u van harte uit om bij ons langs te komen op de VvE - en Vastgoedonderhoudbeurs in de Westergasfabriek Haarlemmerweg 8E te Amsterdam.

Deze vindt plaats op donderdag 11 mei 2017 van 10 tot 18 uur.

 

In de bijlage kunt u uw gratis toegangsbewijs uitprinten.Toegangsbewijs Schijf Groep.pdf


Realisatie BMX circuit UWTC Uithoorn

Filmpje gemaakt door Olaf van der Wijngaard
Baanfietsclinic Schijf groot succes.

18 januari j.l. had Schijf een baanfietsclinic voor enkele van haar sportieve opdrachtgevers georganiseerd.

Doordat  Schijf  Nederlands gouden medaillewinnaar Elis Ligtlee en Olympisch deelnemer bij de heren Jeffrey Hoogland sponsort, waren zij bereid een middagje naar de wielerbaan van Amsterdam te komen om de deelnemers de fijne kneepjes van het baanfietsen bij te brengen.

Een enthousiaste club van 13 liefhebbers fietsten zich in het zweet en werden er verrassend goede tijden geklokt. De middag werd afgesloten met een goede hap eten. Al met al een geslaagde middag en voor velen voor herhaling vatbaar.


Robert van Pelt klaar de klus en finisht als beste Nederlander in de Dakar Rally

Husqvarna-rijder Robert van Pelt heeft de klus geklaard en heeft de finish van de Dakar Rally gehaald. De laatste etappe van Rio Cuarto naar Buenos Aires had een korte proef waarin Robert geen grote risico’s meer wilde nemen. Hij reed bekeken maar wist er toch zijn beste proefresultaat van de rally uit te halen met een 39ste plaats.

Het was een zware rally voor Robert. Het tekort aan slaap en de wisselende temperaturen van heel heet naar heel koud, zorgden ervoor dat hij erg vermoeid raakte. Toch ging hij door tot op het tandvlees om zijn doel te bereiken, en dit is gelukt. Robert is in het algemeen klassement op een 43ste plaats geeindigd en in het kistklassement is hij vierde geworden. Tevens is de Ridderkerker de hoogst geklasseerde Nederlandse rijder in het motorklassement geworden.
 
Trots stond hij gisteren op het podium in Buenos Aires. Het uitrijden van een Dakar Rally is niet eenvoudig en vergt enorm veel van jezelf. Robert is al zijn sponsors, vrienden en fans dan ook enorm dankbaar voor de steun die hij heeft mogen ontvangen in de aanloop, maar ook tijdens de rally!Robert van Pelt terug als kistrijder in Dakar Rally

Robert van Pelt gaat de uitdaging aan. Hij zal starten in de Dakar Race. Wij als sponsor wensen hem heel veel succes en zullen hem zeker blijven volgen.


Schijf aanwezig op de VvE en Vastgoedonderhoudbeurs Utrecht

Klik op het PDF bestand om hier de gratis kaarten te downloaden
 schijf groep Utrecht.pdf


Openingstijden Restoric

De volgende dagen zijn we gesloten of eerder dicht:

Zaterdag de 24ste(kerstavond) open tot ca. 15:00 uur

Zondag en maandag 1ste en 2de kerstdag gesloten

Zaterdag 31 december open tot ca. 15:00 uur

Alle overige dagen rondom de feestdagen zijn we open op de reguliere tijden en bent u van harte welkom.

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond 2017 toe!!!!! 


Cadeau organisatie Vlettentrekken

Schijf Groep dankt de organisatie van het Vlettentrekken voor het prachtige cadeau die is geschonken. De Schijf Groep vond het leuk om de afgelopen jaren de toiletfaciliteiten te mogen sponsoren bij het Vlettentrekken in De Kwakel. Het was een prachtig en spannend evenement. 


NIEUWE GRENSWAARDE VOOR AMFIBOLE ASBEST PER 1-1-2017


De nieuwe norm voor grenswaarde voor amfibole asbest wordt op 1 januari 2017 verlaagd van 10.000 naar 2.000 vezels/m3.
Hierdoor is het noodzakelijk dat werkmethoden worden aangepast om aan de nieuwe norm te voldoen.
Het overschrijden van de grenswaarden tijdens het saneren is voor Schijf al jaren verleden tijd. Tot de standaard uitrusting van onze saneerders behoort de best geteste bronmaatregel. Iedere sanering van niet hechtgebonden asbest wordt met behulp van FACTOR85 uitgevoerd.

De laatste jaren wordt door Schijf tijdens saneringen regelmatig de vezelconcentratie gemeten waaruit blijkt dat de maatregelen die door Schijf genomen zijn ruimschoots voldoen.
Bijkomend voordeel is dat er ook met zekerheid kan worden gesteld dat de NEN2990 vrijgavenorm na sanering bij Schijf geen probleem zal zijn. 


Onmisbare kracht achter de sportvrouw


Vacature: Verkoopmedewerker historische bouwmaterialen

Verkoopmedewerker historische bouwmaterialen

Wij vragen een gemotiveerde en zelfstandige medewerker die weet wat het is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent het eerste aanspreekpunt in onze winkel, op deskundige wijze adviseer je onze klanten over het gehele assortiment. Je kan goed luisteren naar de vraag van de klant en beschikt over de vaardigheid om je in te leven in de wens van de klant. Je vindt het interessant om historische en oude (en ook nieuwe) bouwmaterialen in een “nieuw jasje” te verkopen en mee te denken. Je neemt goederen in ontvangst en zorgt ervoor dat je goederen op de juiste plek in de winkel zet. Wij zijn op zoek naar iemand met een technische achtergrond, waardoor kennis van bouwmaterialen snel is aangeleerd. Na het complete inwerktraject benut je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.

Functie eisen
-       VMBO/MBO werk- en denkniveau
-       Nauwkeurige werkhouding
-       Commerciële vaardigheden
-       Collegialiteit en teamspirit
-       Flexibel
-       Geďnteresseerde uitstraling
-       Goede sociale vaardigheden
-       Gevoel voor assortimentspresentatie
-       Ervaring op de heftruck
-       Goede beheersing van de Nederlandse taal
-       VCA Basis
-       Werken op zaterdag vormt geen probleem

Wij bieden
-       Leuke en afwisselende baan in een unieke omgeving
-       Kleine gezellige groep collega’s
-       Werken met oude en nieuwe bouwmaterialen

Bel of vraag vrijblijvend informatie bij:
Sabrina Stam Personeel & Organisatie, e-mailadres: sabrina@schijf.nlSamen Sterk 2016

De Shield Group Samen Sterk is vorig jaar begonnen om te kijken hoe zij sponsering van goede doelen kunnen koppelen aan gezondheid en bewegen binnen Shield Groep. Zij hebben dit jaar gekozen voor de Thorax Foundation van het Erasmus M.C.. Zij doen onderzoek naar mensen met asbestlongen.  Schijf Groep vindt dit zo een mooi initiatief dat zij ook graag medewerking hebben verleend door middel van sponsering. Samen Sterk 2016.pdf


Jetze Paralympisch Kampioen triathlon

De triatleet Jetze Plat heeft goud gepakt op de triatlon bij de Paralympische Spelen. Jetze kwam in 59.31 minuten in Copacabana als eerste over de finish. Wij zijn trots op deze topper. Gefeliciteerd Jetze.


Elis Ligtlee Olympisch Kampioene Keirin

Wat een geweldige prestatie heeft Elis neergezet in Rio de Janeiro door op de keirin op fenomenale wijze Olympisch goud te veroveren. We zijn supertrots op haar.


Jetze op weg naar Rio 2016!

  • Nieuw ontwikkelde carbon handbike werpt zijn vruchten al af.

  • Goud & Zilver in Belgische Oostende bij belangrijke World Cup.

  • Definitieve startplek voor Paralympics in Rio de Janeiro.

  • Nederlands Kampioen handbiken 2016 (weg) in Bladel.

  • Goud bij Nederlands Kampioenschap tijdrijden in Emmen.

Met de hulp van verschillende mensen en bedrijven, is Jetze deze winter druk geweest met het ontwerpen en maken van een nieuwe (carbon) handbike. De eerste tijdrit reed Jetze direct ruim 41 km/h waar hij vorig jaar amper boven de 38km/h kwam. Hij is ontzettend trots dat er verschillende factoren zijn verbeterd maar alle credits gaan vooral naar de mensen die dit mede mogelijk gemaakt en daar is Jetze ontzettend dankbaar voor.
Wij als Schijf Groep wensen Jetze Plat op weg naar Rio heel veel succes maar vooral plezier. 


De Schijf Groep al dertig jaar onder leiding van Teun Stam

1 juli 1986 nam Teun Stam de leiding over van het mooie bedrijf Schijf Houthandel en Sloopwerken. Op de dag af vandaag DERTIG jaar geleden vertrouwde Piet Schijf dit topbedrijf aan hem toe.

Een groots jubileum. 
Wij als Schijf Groep wensen hem nog hele mooie jaren toe.
En nu.....TAART!!!