Renovatiesloop

Op grote schaal wordt er in Nederland gerenoveerd en/of gerestaureerd. In de loop der jaren voldoet een opstal niet altijd meer aan de wensen van de gebruiker of moeten er door vernieuwde regelgeving aanpassingen worden verricht.

Bij deze aanpassingen is het onontbeerlijk dat er sloopwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd om da aanpassingen te realiseren. Vaak worden deze werkzaamheden uitgevoerd in een bewoonde situatie. Het is dan ook een must om de werkzaamheden op dusdanige wijze uit te voeren, dat de overlast tot het minimale wordt gereduceerd.

Deze sloopwerkzaamheden zijn een specialisatie van Schijf. Niet alleen het juiste gereedschap, maar zeker ook door de vakbekwaamheid van onze medewerkers, kunt u er verzekerd van zijn dat de werkzaamheden met de geringste overlast binnen de daarvoor opgestelde planning worden uitgevoerd. Schijf voert alle disciplines, zoals slopen, zagen, stempelen en afvoeren in eigen beheer uit, waardoor er snel kan worden geschakeld.

Niet alleen snel en vakkundig, maar ook overlast voorkomen!

Zo is Schijf voorloper in het stofarm slopen. Al jaren lang wordt er in eigen beheer veel aandacht geschonken aan het ontwikkelen van apparatuur en stof arme slooptechnieken. Niet voor niets heeft Schijf in 2009 een nominatie gekregen voor de Demolition Award voor het beste renovatie project in binnenstedelijk gebied.

Vakkundig, specialistisch, binnen planning en met een minimaal aan overlast. Dan bent u bij Schijf aan het juiste adres!